Verzenden

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. In het winkelmandje worden automatisch de verzendkosten opties geselecteerd waaruit je een keuze kan maken.

Verzendkosten:
€ 7,95 voor bestellingen onder de € 150,-
Voor bestellingen vanaf € 150,- geldt gratis verzending.

Termijn van levering:
Het is erg fijn om je bestelling dan ook snel in huis te hebben!
Wanneer je bestelt op werkdagen voor 20.00 uur (en direct betaalt) wordt deze de volgende dag verzonden. Dit komt er meestal op neer dat je de volgende dag of de dag daarna je bestelling aangeboden krijgt, maar dit hangt af van de pakketbezorger. Uiterlijke levertermijn is 7 werkdagen.

Betaal je met bankoverschrijving dan wordt je bestelling verzonden zodra de betaling binnen is.

Wat als je niet thuis bent:
Dan probeert de bezorger jouw pakket af te geven bij de buren of een loket waar je jouw pakketje kan ophalen. Soms wordt het pakket voor de tweede keer aangeboden en kan je vaak zelf de tijd en datum nog doorgeven wanneer het aangegeven moment je niet schikt. Hiervoor heeft de pakketbezorger dan een briefje met notitie in je brievenbus achter gelaten.

Ben je niet thuis bij een tweede bezorgpoging? Dan laat de bezorger nogmaals een kaartje bij je achter. Hierop staat waar je jouw pakket kunt ophalen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Het is helaas niet mogelijk om je bestelling af te halen.

Retourneren

Klachten:

Feenstra ICT & Media helpt je graag indien je een klacht hebt.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@feenstraict.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Defecten:

Het kan helaas voorkomen dat een product defect raakt. Als je product defect is bij ontvangst of binnen 14 dagen na ontvangst krijgt dit bij ons de status “DOA”(Dead On Arrival / defect bij ontvangst). We zullen het artikel in dit geval vervangen zodra wij de klacht hebben geconstateerd. Producten die buiten deze termijn van 14 dagen vallen zullen het reguliere garantieproces betreden. Zij zullen na constatering van het defect opgestuurd worden naar de leverancier of fabrikant.

In beide gevallen raden wij je aan het artikel onbeschadigd en in originele verpakking op te sturen. Ook raden wij aan het artikel verzekerd retour te sturen in een anonieme omdoos. Een RMA aanvraag gaat via je account. Binnen je account heb je de keuze om de RMA in te dienen. Als je niet over een account beschikt kun je altijd via info@feenstraict.nl je defect aanmelden.

Herroepingsrecht:

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van je thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de verzendtarieven de website van je vervoerder. Wanneer je jouw bestelling onder het herroepingsrecht wenst te retourneren dien je het product in complete en originele staat te retourneren, wanneer het product incompleet is of eventuele beschadigingen bevat is er sprake van waardevermindering. Wij zullen in dat geval contact met je opnemen.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@feenstraict.nl of via Mijn account. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering op dit herroepingsrecht zijn assemblages. Deze zijn maatwerk en specifiek op je wensen samengesteld. Uiteraard zijn we voor de normale garantie op de diverse onderdelen bereikbaar.

Zakelijk geplaatste bestellingen kunnen geen aanspraak doen op het herroepingsrecht, omdat dit een consumentenrecht is. Echter is het in sommige gevallen mogelijk dat wij hiervoor een uitzondering maken. Hiervoor dien je een verzoek te mailen naar info@feenstraict.nl. Er kan sprake zijn van weigering van retourname of bij acceptatie een restockfee in rekening gebracht worden.

Verzendkosten:

Als verzender bent je verantwoordelijk voor het aanleveren van de retourzending. Hierdoor zijn de kosten ook voor eigen rekening. Een uitzondering hierop is wanneer de retour een DOA (Dead On Arrival / defect bij ontvangst) product betreft. In dat geval kun je (binnen de garantieperiode) een retourlabel aanvragen bij onze supportafdeling via info@feenstraict.nl. Die beoordeelt of je recht hebt op een retourlabel.

In het kort:

Wanneer heb je recht op een retourlabel:

–          Wanneer het product DOA (Dead On Arrival / defect bij ontvangst)

Wanneer heb je geen recht op een retourlabel:

–          Product wordt retour gestuurd onder de wet Koop op Afstand.

Retourzending:

Voor de veiligheid van het retourneren, raden wij je aan om je product aangetekend op te sturen en het product in een anonieme doos te verzenden. Dit geldt voor artikelen die onder de “wet Koop op Afstand” worden geretourneerd, maar ook defecte producten (DOA of defect). In geval van een retour onder het herroepingsrecht ontvang je de verzendkosten in je order terug op je rekening als de gehele order retour komt. Bij een enkel artikel uit een order met meerdere artikelen, is dit niet zo. Verzendkosten richting Feenstra ICT & Media zijn bij Wet kopen op afstand voor eigen rekening.

In beide gevallen kun je je product voldoende gefrankeerd terugzenden naar Feenstra ICT & Media. Wij zullen je laten weten naar welk adres je de zending kan versturen.

Sluit wel een kopie van je factuur en een klachtenomschrijving bij.

Indien een RMA niet de gemelde klachten vertoont zijn wij genoodzaakt onderzoekskosten in rekening te brengen. Hierin zitten onze handelingskosten én de kosten om het product weer naar je te retourneren. Als de door je opgegeven klacht wordt geconstateerd, zullen er uiteraard geen onderzoekskosten worden gerekend. (Let op: Wet Koop op Afstand artikelen worden uitgesloten van onderzoekskosten)