Goede router kiezen zodat het wifi signaal beter maar vooral betrouwbaar wordt!

Herken je dat ook. Je wifi is niet stabiel, soms valt het signaal weg. Wij krijgen vaak de vraag wat kan ik hieraan doen en wat is jullie advies.

Tegenwoordig is goede wifi nodig in het hele huis. Beneden voor je tv om lekker Netflix te streamen. Boven op je werkkamer om thuis te kunnen werken. En op zolder zodat er lekker een online game gespeeld kan worden. Ook loop je door heel het huis met je mobiele telefoon om de laatste berichten op Instagram, Snapchat en Facebook te lezen.
Waar je ook bent, je verwacht je een goede en stabiele verbinding.

Waar je voorheen op een moeilijke manier een router moest instellen is er tegenwoordig een simpele manier bedacht zodat iedereen een router kan configureren.
Het plug and play systeem wat hiervoor zorgt zullen we nu verder beschrijven. Je kunt dan binnenkort zelf ervaren dat je een top wifi systeem hebt.

De TP-link Deco is er in verschillende modellen en prijsklassen. De installatie werkt hetzelfde. In deze blog kijken we naar de M5 en M9 modulen. De mooie modules sluit je aan op het lichtnet (230V). De eerste module sluit je aan op het modem van je internetprovider. Vervolgens sluit je op de andere kamers ook de modules aan. Door het MESH-systeem1 koppelen de modules via WIFI of kun je ze verbinden via een internetkabel. De ervaring leert dat een internetkabel niet nodig is omdat het MESH-systeem goed werkt en zeer snel is.
Via de app op je mobiele telefoon voltooi je de installatie en …. Er is geen en.
Na de installatie werkt alles en kun je aan de slag. Lekker streamen en downloaden via je nieuwe WIFI-netwerk.

Op de modules zitten ook internetpoorten waar je een internetkabel in kan klikken om bijvoorbeeld een verbinding te maken met een printer of een computer als je toch liever via een kabel werkt.
Wij zijn zelf razend enthousiast over dit product. Probeer het zelf maar uit je zult hetzelfde gaan ervaren.

TP-Link Deco M9 Plus

TP-Link Deco M5

1 Met de geavanceerde Deco Mesh Technologie werken de modules samen om één groot dekkend Wifi netwerk met een enkele netwerknaam op te zetten. Apparaten switchen tussen de Deco’s wanneer je je door je huis verplaatst om zo de optimale snelheid te behouden.

Geef een reactie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord?